Burhan DEMİRCİ - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞ :

1966 yılında Erzurum’da doğdum. İlkokulu köyümde, ortaokulu Ankara Balgat Ortaokulu ve liseyi Ankara Gazi Lisesinde tamamladım. Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi / Erzincan Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra ilk öğretmenliğe Sivas ili Yıldızeli İlçesi Kıldır Köyü İlkokulunda başladım. Daha sonra Ankara Haymana- Demirözü İlkokulu ve Sincan Saraycık İlkokulunda görev yaptıktan sonra 2001 yılında atandığım Sincan Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı olarak 13 yıl görev yaptım. 05.12.2014 yılında Sincan Koç İlkokulu’na Okul Müdürü olarak atandım. Koç İlkokulunda sekiz yıldan fazla görev yaptıktan sonra, 01.08.2023 tarihinde Korkut Ata İlkokulu Müdürü olarak göreve başladım. Evli ve üç çocuk babasıyım.

(312) 264 2934 Eposta